特別通告 Special Announcements

由於香港天文台會考慮在中午至下午二時發出三號熱帶氣旋警告信號,幼稚園、肢體傷殘兒童學校及智障兒童學校今日停課。但上述學校須保持校舍開放,同時實施應變措施,照顧已返抵學校的學生,並在安全的情況下,方可安排學生返家。家長無需急於到校接子女回家。
As the Hong Kong Observatory will consider issuing the Tropical Cyclone Warning Signal no. 3 between noon and 2 p.m., classes of kindergartens, schools for children with physical disability and schools for children with intellectual disability are suspended today. These schools, however, should keep their premises open and implement contingency measures to look after arriving students. They should ensure that conditions are safe before allowing students to return home. Parents need not pick up their children from schools immediately.
由于香港天文台会考虑在中午至下午二时发出三号热带气旋警告信号,幼稚园、肢体伤残儿童学校及智障儿童学校今日停课。但上述学校须保持校舍开放,同时实施应变措施,照顾已返抵学校的学生,并在安全的情况下,方可安排学生返家。家长无需急于到校接子女回家。